Wat anderen zeggen…

by Dennis

Michelle

Ik had in juli 2019 ineens geen oppas meer voor mijn jongste op de maandag en mijn ma zei ik heb een gastouder gevonden waar Danaè misschien wel heen kan.  Ik had geen beeld bij een gastouder, wist niet wat ik ervan moest denken. Vanaf het moment dat ik kennis ging maken met Joëlla voelde het meteen goed. Wat een lieve, warme  betrokken gastouder. Danaè is vanaf juli 2019 t/m november 2020 naar Joëlla gegaan. Ze heeft echt een top tijd gehad. Ik hoefde niks te missen op de maandag  want kreeg foto’s en filmpjes elke maandag, geweldig. Ben Joëlla nog steeds dankbaar dat Danaè er tussen kon. En we missen Joëlla nog steeds haha.

Warsha

opznkopJoella is een hele fijne ervaren gastouder. 2 jaar geleden kwam mijn dochter 1x in de week bij haar. Joella doet veel leuke, creatieve activiteiten met de kinderen. Veel persoonlijke aandacht en als haar wat opviel, dan besprak ze dit ook met mij. Een hele fijne ervaring en ik beveel haar zeker aan als gastouder!

Jitske

Onze zoon ging 2 dagen in de week naar Joëlla. We woonden 2 huizen van elkaar vandaan en na wat gesprekken met elkaar was de keuze snel gemaakt. Terugkijkend, konden we ons geen betere gastouder wensen! Ze is betrokken, zorgzaam, oprecht, empathisch, gevoelig, professioneel, enthousiast, gedreven, betrouwbaar, punctueel en energiek. Bij problemen of evt zorgen nam ze altijd de tijd om het te bespreken, te reflecteren en handelde ze oplossingsgericht. In die zo belangrijke eerste levensjaren wil je dat je kind in liefdevolle handen is bij een persoon met oog voor het individu. Joella was zo’n gastouder. Ons zoontje mocht en kon echt zichzelf zijn en kreeg alle ruimte om te leren. Hij was dan ook erg gehecht aan haar en de huiselijke sfeer waarin hij mocht spelen, groeien en ontwikkelen.

Als je opzoek bent naar een kleinschalige opvang, met een persoonlijke aanpak en benadering naar kind en ouder, in een huiselijke prettige rustige maar inspirerende omgeving, dan is dit een ideale plek om je kindje naar toe te brengen.

Sandra

Joëlla heeft de afgelopen twee jaar 3 dagen per week op onze dochter gepast (vanaf dat zij 10 weken oud was tot 2 jaar en 2 maanden). Zoek je een gastouder, dan kunnen wij Joella zeer van harte aanbevelen! Wij hebben Joëlla leren kennen alstent een zeer professionele, betrouwbare en goede gastouder met een warme, vrolijke persoonlijkheid. Ze zorgt elke dag weer voor ‘rust en regelmaat’ maar ook is zij altijd bezig met het stimuleren van de kindjes om dingen te leren en leuke dingen met ze te doen (zingen en dansen met z’n allen, knutselen, veel naar buiten, etc.) Ook is de opvang van Joella stabiel. Behalve tijdens vakanties (die ver vooruit werden aangegeven door Joella) is Joella nooit uitgevallen.

Doordat er bij de reguliere kinderopvang geen plek voor onze dochter was zijn wij via via bij Joella gekomen. Het fenomeen gastouder was onbekend voor ons, maar nu vinden wij deze vorm van opvang prettiger dan de gewone opvang (waar onze dochter nu dus naar toe gaat ivm het verlof van Joella). Het verschil zit hem in de kleinschaligheid en de felxibiliteit maar vooral ook de persoonlijke aandacht. Persoonlijke aandacht , zowel voor de kindjes als voor de ouders, staat namelijk centraal bij Joella. Als je haar vraagt iets voor je kindje te doen of juist na te laten, gebeurt dat ook daadwerkelijk. Het huis van Joella was voor onze dochter echt haar tweede huis geworden waar ze met zeer veel plezier naar toe ging.

Joella is een top gastouder waar je je kindje met meer dan een gerust hart kunt brengen!

Sylvia

waterOmdat Joella mijn vriendin is gaat mijn zoontje Dante wel eens naar haar toe voor een dagje. Ik kan Dante met een gerust hart naar haar toe brengen omdat ik weet dat zij voor hem zorgt als was hij haar eigen zoon. Joella is lief, consequent, professioneel en zorgzaam. Zij biedt alles wat ik zoek in een betrouwbare kinderopvang, dus ik kan haar van harte aanbevelen. Joella onderneemt ook erg leuke dingen met de kinderen. Zij is heel creatief en heeft verrassende ideeën. Een keer toen ik Dante ging ophalen zaten de kinderen met een knutselschort aan met scheerschuim te spelen. Een andere keer waren ze met gietertjes in de tuin de plantjes water aan het geven. Ook hanteert Joella hoge morele waarden, wat ik zelf ook erg belangrijk vind. Kortom, ik heb alleen maar positieve dingen over Joella te melden en als ik vaste dagopvang nodig zou hebben voor mijn kinderen zou ik ze zeker naar haar toe brengen. Veel liever zelfs dan naar de reguliere dagopvang, omdat ik weet dat mijn kinderen bij Joella veel meer aandacht zullen krijgen.

Martijn

verkledenOnze zoon (2) en dochter (net 4) gaan sinds november 2010 naar Joella. Alletwee zijn ze echt dol op Joella. Dat is ook niet zo gek: ze is lief, gezellig, consequent, heeft duidelijke regels, zingt en danst, leest boekjes, kan goed stoeien, maakt allerlei creatieve knutselwerken en er wordt elke dag minstens één keer buiten gespeeld (weer of geen weer)! Wat wij het meest bijzonder vinden is de persoonlijke aandacht die zij de kinderen geeft. Ze analyseert het gedrag en karakter, koppelt dit heel duidelijk aan ons terug en probeert op een positieve manier te stimuleren waarbij ze de kinderen veel ruimte geeft. Toen we Joella vorige week in de speeltuin tegen kwamen, stormden beide kinderen op haar af. Voor ons zegt dat genoeg! Wij zijn super blij met Joella!

Marja

vrooooomOnze zoon (13 maanden) gaat vanaf de leeftijd van 4 maanden naar Joëlla. Joëlla is professioneel, flexibel en geduldig en zorgt voor regelmaat bij de kinderen. Kinderen zijn absoluut geen nummer bij Joëlla, ze kijkt echt naar het kind zelf en stemt daar de dag op af. Wij zijn zeer tevreden!

Suzanne

Joëlla vonden wij een goede en zeer ervaren gastouder voor onze zoon. Onze zoon was aanvankelijk aangemeld voor de reguliere opvang, maar dat hebben we afgezegd toen we Joëlla ontmoetten. Onze zoon zat vanaf 5 maanden tot 2,5 jaar bij Joella, door verhuizing moesten we het opzeggen. Joëlla is leuk, zorgzaam en biedt de kinderen veel afwisselende en gerichte activiteiten aan. boxZe pakt het professioneel aan, heeft veel kennis en doorziet snel wanneer er iets mis is met het kind (ontwikkeling, ziek, gedrag). Wij vonden het prettig en hebben veel gehad aan haar adviezen en inzichten. En onze zoon heeft het ook altijd prima naar zijn zin gehad bij Joëlla. Echt een aanrader!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, Accept